+31 (0) 653 164 240 info@dehaanenbroese.nl
Selecteer een pagina

KLIPPER 25.00 Varend Woonschip

Soort: motor
Vraagprijs: € 199.000,--
BTW: Exclusief BTW
L x B x D: 25.00 m x 5.20 m x 1.10 m
Motorisatie: DAF 1160 120 kW
Bouwjaar: 1900
Ligplaats: onbekend

Samenvatting

Fantastisch varend woonschip met een robuuste betimmering, nautische uitstraling. Geheel zelfvoorzienend, vanaf casco (nieuw vlak) gerenoveerd in 2009

Fantastisch varend woonschip met een robuuste betimmering en nautische uitstraling. Geheel zelfvoorzienend, vanaf casco gerenoveerd in 2009. Nieuw vlak 2009, gestraald en gecoat 2009.

Omschrijving
Roer: staal
Besturing: mechanisch
Ramen: deels isolatieglas
Ballast: geen ballast
Doorvaarthoogte normaal: 3.75 m
Overig: Het schip heeft brede gangboorden en een ruim achterdek. Het achterdek omvat alleen het stuursysteem en gasbun waardoor er veel ruimte is om op het achterdek te zitten. De gasbun functioneert tevens als bank.

Het voordek is voorzien van een elektrische lier voor beide ankers. Daarnaast is het gehele schip voorzien van grote bolders en er is ruimte om zwaardlieren te plaatsen op het achterdek.

Het schip is buitenom geheel gestraald en voorzien van een 2 componenten verfsysteem, afgelakt met IJssel Coating. Het vlak is van voor tot achter vernieuwd en alle techniek/ bekabeling is goed bereikbaar.
Accommodatie
Materiaal, kleuren: massief “clear & better” grenen
Verblijfsruimtes: salon, woonkeuken, hal, 2 slaapkamer, toilet, badkamer
Hutten: 2 2-persoons
Slaapplaatsen: 4
Stahoogte: meer dan 2.15 m
Kooktoestel & brandstof: 4-pits gas
Overig: Indeling benedendeks

Het gehele schip is ruimtelijk ingedeeld en er is rekening gehouden met voldoende en een prettige lichtinval. Middels 2 openslaande deuren kom je via het achterdek binnen bij de roef. De roef is niet ingericht met vast ingebouwd meubilair wat als voordeel heeft dat deze volledig naar wens in te delen is.
Via de roef van 4,50×3,70m volgt er een brede trap naar de ruime (woon)keuken van 6x5m. De keuken is voorzien van een breed aanrecht met veel kastruimte achter het aanrecht, een extra vaste kast voor extra bergruimte en een grote houtkachel. De vloerverwarming is aangesloten op de houtkachel en breng voldoende warmte om het gehele schip te verwarmen. Desgewenst kan er ook nog overgeschakeld worden op de cv. De aanwezigheid van een grote koekoek brengt veel licht naar binnen voor een aangename woonsfeer.

Via een oude kloosterdeur kom je in de voorste vertrekken. Grenzend aan een ruime doorgang (4,20×2,60m) vindt je hier aan stuurboord een separaat toilet van 1,50×1,15m. Naast het toilet bevindt zich de badkamer van 2,75×1,80m. De badkamer heeft een ligbad met douche, ruimte voor een wasmachine en droger en is voorzien van een authentiek wasmeubel. Helemaal voorin bevindt zich de grootste slaapkamer van 3×4,80m met veel vaste kastruimte. Naast de patrijspoort is er in deze ruimtes ook veel licht door de aanwezigheid van een grote koekoek.

Helemaal achterin bevindt zich nog een slaapvertrek onder het achterdek. Deze is via de roef en een trap naar beneden te bereiken.


Algemeen

Vermogen: 120 kW
Brandstoftank aantal: 1000 liter + 1500 liter
Koeling: beunkoeling
Voortstuwing: PRM keerkoppeling 4:1 schroefas, vetgesmeerd
Verbruik: 7 liter gemiddeld
Watersysteem: hydrofoor
Warm water: combi CV
Watertank & materiaal: 3000 liter
Vuilwatertank & materiaal: aanwezig
Walstroom: aanwezig
Tuigage
Overig: Zwaardlieren voorbereid, plaatsing complete tuigage kan overwogen worden
Uitrusting
Ankerlier: open ankerlier, elektrisch bediend
Davits: hydraulisch 500 kg
Veiligheid
Gasbun met afvoer: aanwezig